Baby Baby Marriage Travelling Travelling Travelling Tools Tools Links Links Kado tips Kado tips

Baby

De constatatie

Feit is dat mijn vrouwtje, Sabine, zwanger is van een babietje. Vermoed wordt dat ik vader wordt. Ons zeepaardje is begin November 2008 reeds een 15tal cm groot en wordt verwacht tegen begin mei.

We namen reeds 2 maal een echografie, en luisteren zelf reeds meerdere malen met een kleine doppler naar het kloppende hartje. Schitterend. Ziehier het resultaat van de eerste en de tweede echografie.

Een meisje

Midden december 2008 bezochten we het UZ Jette om een gedetailleerde echo te laten nemen van ons nageslacht. Besluit van deze zaak was dat alle parameters van het kinde in orde zijn... behalve dan het geslacht... Het is dus een meisje. De derde echo, vind je hier.

Ik ben er me bewust van dat ik vanaf mei 2009, twee vrouwen in huis zal hebben... Dat belooft.

Ze laat op zich wachten

De kinderkamer, de suikerboontjes, de geboortekaartjes, de cava... afin... Zo goed als alles is in gereedheid gebracht om ons babietje te verwelkomen. Jammer genoeg laat ze nog steeds op zich wachten. Waar gaat dat naartoe gaan, als ze nu al zo laat is... Ze trekt dus al op hare papa zonder dat ze er is.

De geboorte

Eindelijk is ze er! Hier kan je het geboortekaartje downloaden.

De geboortelijst

We stelden -- onder toeziend oog van Herlinde en Sandra -- een mooie lijst samen van nuttige zaken, voor de baby. Hier kan je de lijst bekijken. Het lijst nummer is 150198 en het paswoord: CSM0024. Indien je het dus echt niet kan nalaten om een kadotje te geven, krijgen we graag iets van deze lijst. Met pampers kun je ons uiteraard ook een plezier doen! Indien we er niet voldoende krijgen, dan zullen we er zelf kopen met onze spaarcentjes van 979-0656861-79.

De webstek

Op http://helena.ebraert.be vind je Helena's eigen webstek. Er zullen regelmatig nieuwe filmpjes, foto's en weetjes gepubliceerd worden.

 

Peter Ebraert: September 2010